Tarieven kattentrimsalon 2024

 

BEHANDELING PRIJS
Trimbehandeling kat (ca. 60 minuten)
Klitten en vilt verwijderen (d.m.v. scheren), kammen, nagels knippen en advies.

 

Trimbehandeling voor een tweede of volgende kat van dezelfde eigenaar, in één afspraak, 5,00 euro korting.
Deze korting geldt niet op de periodieke trimbehandeling, dan wordt voor iedere kat de prijs van de onderhoudsafspraak gerekend.

€60,00
Periodieke trimbehandeling

Nieuwe (onderhouds)afspraak binnen 3 maanden
Deze prijs geldt alleen indien de vervolgafspraak direct tijdens het trimconsult wordt gemaakt en geldt alleen bij een afspraak in de salon.

€55,00
Kitten kennismaking (leeftijd t/m 6 maanden)

Kitten op een katvriendelijke manier laten wennen aan een trimbehandeling (o.a. kammen, tondeuse geluid en nageltjes knippen)
Indien de vacht al is gaan klitten/vervilten, dan wordt de prijs van een normale trimbehandeling in rekening gebracht.

€45,00
Nagels knippen

zonder vachtbehandeling

€22,50
Sanitaire trim

zonder vachtbehandeling

Het gebied rond de anus wordt kort getrimd zodat er geen vuil in kan blijven hangen. Indien er klitten verwijderd moeten worden dan geldt de prijs van een normale trimbehandeling.

€30,00
TOESLAGEN PRIJS
Ernstige vervilting                                                                   
Vacht moet grotendeels worden weggeschoren
€25,00
Aanwezigheid van vlooien, mijten of schimmel

In verband met extra schoonmaakkosten.

 

€20,00

Soms is het niet mogelijk om alle klitten en vilt in één trimbehandeling te verwijderen, bijvoorbeeld als er sprake is van extreme vervilting of als de kat erg gestrest is, In zo’n geval plannen we een nieuwe afspraak om de trimbehandeling op een andere dag af te maken. Kosten voor deze vervolgafspraak zijn € 40,00.

Blijkt dat uw dier niet behandeld kan worden, bijvoorbeeld door angst en/of stress, dan breng ik € 45,00 in rekening. Dit tarief is voor de gereserveerde tijd, schoonmaakkosten en advies. We gaan proberen om een oplossing te vinden zodat uw kat toch geholpen kan worden.

Bij constatering van schimmel/ringworm zal ik de behandeling staken vanwege het zeer hoge besmettingsgevaar. De kosten voor de trimbehandeling + toeslag zullen wel in rekening worden gebracht in verband met gehele ontsmetting en tijdelijke sluiting van de trimsalon.

Betaling direct na de trimbehandeling contant of via een betaalverzoek.
Pinnen is helaas niet mogelijk.

In uitzonderlijke gevallen kan ik ook bij u aan huis komen. Hiervoor reken ik € 0,50 per kilometer extra (+ eventuele parkeerkosten).

BEHANDELINGEN ALLEEN OP AFSPRAAK.

 

AFSPRAAK VERZETTEN OF ANNULEREN

Tot 48 uur voorafgaand aan de trimafspraak is verzetten of annuleren van de trimbehandeling kosteloos. Bij verzetten of annuleren tussen 24 en 48 uur voor het tijdstip van de afspraak is 50% van de prijs verschuldigd. Bij verzetten of annuleren korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip is 100% van de prijs verschuldigd.

 

*Voor het kattentrimmen zijn de algemene voorwaarden van Kattentrimsalon Rags for Life van toepassing.